Gladnyhet!

Jan Eric Arnesen, med lang og god erfaring i kiropraktoryrket, har startet hos oss på Nesodden Tverrfaglige Klinikk. Arnesen startet i sin tid landets største tverrfaglige klinikk og var fast gjest på God morgen Norge i mange år der han hadde med seg pasienter i studio som han hadde hjulpet. Etter noen års pause har han heldigvis bestemt seg for å gjenoppta sitt kiropraktorvirke her på øya hvor han nå bor med hester og hund på et lite småbruk.  

Hans spesialkompetanse er: Hodepine, migrene og kjevespenninger Svimmelhet Nakke- skulder- og armsmerter Korsrygg- og bekkensmerter Utstrålende smerter til armer og ben, samt isjias Barn med sengevætingsproblematikk  

«På første konsultasjon palperer jeg og samtaler med pasienten, kjenner på kroppen og finner fastlåste ledd, betente og stramme muskler, nerver i klem, triggerpunkter og slitasje. Leddlåsninger må løses opp. På sikt forårsaker de forkalkninger, slitasje og nervesmerter. Etter første behandling vet vi hvilken behandling du vil ha mest nytte av og da tar det ikke lang tid til du føler deg bedre».